TO-LA TOIMITUS 0€ | BLACK BUNDLE: SUGAR + SOAP -30%, KLICK👉🏼

Usein kysyttyä

Täältä löydät useimmiten kysytyt kysymykset niin kotona sokeroinnista kuin sokeroinnista yleisesti.

UKK

Ennen sokerointia

Voinko kuoria tai kosteuttaa ihon?
Kuori ja kosteuta ihosi viimeistään 24h ennen sokerointia. Massa ei tartu ihoon, jos ihon pinnalla on kosteusvoiteen kalvo.

Kuinka pitkät karvat?
Karvojen ihanteellinen pituus on 0.5cm sokerointiin tullessa. Yleensä sopiva aika ennen ensimmäistä sokerointia on vähintään 2 viikkoa edellisestä sheivaamisesta.

Ennen brassia?
Intiimialueen sokeroinnissa huolehdi hygieniasta. Jos sinulla on jokin tulehdus aktiivisena, siirräthän sokerointiaikaasi ja hoidat tulehduksen. Kuukautiset eivät ole este, mutta vaihdathan tamponin ennen sokeroinnin alkua.

Sokeroinnin jälkeen

Miten hoidan ihoa sokeroinnin jälkeen?
Vältä saunomista, hikiurheilua, solariumia ja tukkivaa kosmetiikkaa ainakin 12 tuntia sokeroinnin jälkeen. 
Kuori aloita vartalokuorinnat 3päivää sokeroinnista ja tee kuorinta 1-2 kertaa viikossa, riippuen ihosi herkkyydestä ja ihoalueesta. Voit käyttää suihkussa tehtävää raekuorintaa tai kuivaharjata kintailla. Kuorinta estää karvojen sisäänkasvamisen.
Kosteuta sokerointi tekee ihanan pohjan ihon kosteuttamiselle, kun kaikki kuiva ihosolukko on kuorittu pois. Kosteuttaminen ja kuoriminen tekee kombon, jolla sokerointi nopeutuu kerta kerralta. 

Mitä tapahtuu, jos en noudata jälkihoito-ohjeita?
Kun ihohuokoset ja karvatupet ovat auki, ne ovat alttiimpia tulehduksille. Älä kuitenkaan säikähdä, jos ensimmäisen kerran jälkeen karvatupet punoittavat. Ne eivät ole tulehtuneita, vain pelästyneitä siitä, että karvat lähtivät juurineen.

Vaikuttaako raskaus tai sairaudet?

Sopiiko sokerointi raskaana oleville?
Kyllä.
 Useat raskaana olevat suosivatkin sokerointia, sillä se on luonnollinen karvanpoistomenetelmä, jossa iholle ei käytetä kemikaaleja tai vaikkapa valoimpulsseja. 

Sopiiko sokerointi diabetikolle?
Kyllä.
 Sokerointi sopii diabetikolle, mutta ihon tulee olla täysin ehjä ja sokerin pehmeää, jotta se ei riko herkkää ihoa tai pääse rikkinäisen ihon kohdalta kehoon.

Sokerointi ja kuukautiset?
Onnistuu.
 Kuukautiset eivät ole este sokeroinnille, mutta jotkin asiakkaat ovat havainneet, että kuukautisten aikana sokerointi voi olla kivualiaampaa ja aistit herkempiä. Intiimisokerointia tehdessä kannattaa pitää tamponia tai kuukuppia.

Sugar Buddy -kotisokerointi

Mitä sokerointiaine sisältää?
Sugar Buddy -sokerointimassa on luonnollinen tuote. Se sisältää vain kolmea eri raaka-ainetta: vesi, sokeri, sitruunahappo. Incin taakse ei tarvitse piilottaa mitään.

Vesi: antaa notkeuden ja pehmeyden
Sokeri: antaa tarttuvuuden ja tekstuurin
Sitruunahappo: orgaaninen happo, joka lisää säilyvyysaikaa, esiintyy luonnollisesti sitruunassa. 

Kauanko tuotteet säilyvät?
Tuotteet säilyvät avattuna 12kk, mutta usein niiden käyttämiselle säilyvyysajan jälkeen ei ole mitään estettä, jos tuotetta on säilytetty ja käytetty ohjeiden mukaisesti.

Voiko tuotteeni pilaantua 2kk avaamisen jälkeen?
Jos massaa lämmitetään liian kuumaksi (usein syynä mikro, ohjaamme vain vesilämmitykseen), tai purkkiin pääsee vettä tai bakteereja paljaista käsistä, niin tuotteen koostumus muuttuu ja voi muuttaa huomattavasti sen käytettävyyttä jo ennen vanhenemisajankohtaa.

Miksi sokerointi kotona epäonnistuu? 
Onhan iho puhdas ja kuiva? Sokerointimassa tarttuu täysin puhtaan ja kuivan ihon toimiakseen oikein. 
Onhan vetosuunta oikea? Levitä vastakarvaan ja poista kasvusuuntaan. 
Viethän massan tarpeeksi pitkälle? Poistovaiheessa on tärkeää, että poistomassa viedään ylimmän reunan yli ennenkuin irroitusliike tehdään. Älä koskaan revi keskeltä massaa. 
Sulaako massa iholle? Olet lämmittänyt massaa luultavasti mikrossa. Optimaalinen lämpötila lähellä ihonlämpöä.
Massa tuntuu liian kovalta? Työskentelet luultavasti viileässä tilassa, etkä ole lämmittänyt purkkia vesihauteessa.

Sokerointi ja karvanpituus?
Alkuun karvan olisi hyvä olla 5mm. Karvat eivät voi olla liian pitkiä, mutta esimerkiksi intiimialueella todella pitkien karvojen sokerointi voi tuntua ikävältä.

HejBuddy verkkokauppa

Toimitusaika? Tutustu aina ajankohtaisiin toimitusehtoihimme. Varastoltamme lähtee päivittäin kuljetuksia, joista yhteistyökumppanimme, kuten Matkahuolto, UPS, Posti, DBSchencker sekä DHL jakelevat ne eteenpäin. Arvioitu toimitusaika tilauksenteosta on 2 - 5pv. Toimitamme tuotteet omalta studioltamme Helsingistä.

Tilaaminen? Lisää tuote ostoskoriin, tee maksu haluamallasi tavalla (pankki- ja luottokortit, Suomalaiset verkkopankit, MobilePay, Collector Lasku), lisää yhteystietosi kuten toimitusosoite - valmis! Toimitamme tilauksia päivittäin omalta studioltamme Helsingistä.

Asiakaspalvelu? Saat meihin yhteyden sähköpostitse hej@hejbuddy.com, Facebookin kautta painamalla sivuillamme olevaa Messenger nappia tai Instagramin yksityisviestillä.