Hellävarainen intiimialueen karvanpoisto

Hellävarainen intiimialueen karvanpoisto

Brassisokerointi kotona - vai bikiniraja, syväbikini, bikini LA..?

Sokerointi on ihana vaihtoehto intiimialueen karvanpoistoon, sillä se ehkäisee karvojen sisäänkasvamista sekä kutiavaa ja karheaa sänkeä ei pääse syntymään.

Brasilialainen sokerointi tai bikinirajan sokerointi?

Bikinirajan sokeroinnissa poistetaan kaikki karvat intiimialueelta, jotka jäävät tavallisten alushousujen ulkopuolelle. Tästä seuraava askel voisi olla string bikini, syvä bikini tai bikini LA, jotka käsittävät myös karvanpoiston takaa ja hieman enemmän edestä.

Brasilialainen sokerointi tarkoittaa intiimialueen karvanpoistoa niin, että kaikki karvat poistetaan juurineen; myös häpykarvojen poistaminen sekä pakaravaon karvat aina limakalvojen rajalle asti. Brassin voi tehdä myös kotona, kunhan hallitset sokeroinnin tekniikan ja hyvät kiristysotteet.

Kotona tehdessäsi brassia, muista nämä:

🍯  Sokeroi viileässä huoneilmassa - intiimialue lämpeää herkästi ja ensimmäinen sokerointi saattaa hermostuttaa, joten lämmin ja/tai kostea huoneilma ei auta asiaan. 

🍯  Vaikka karvat eivät periaatteesa voi olla liian pitkiä, ne voivat käytännössä tuntua todella epämiellyttävältä intiimialueella. Sokeri tarttuu myös vierekkäisiin pitkiin karvoihin, ja vetoa tulee 'joka suunnasta'. Aloita siis brassi sokerointi kotona noin 3mm pituisella karvalla. 

🍯  Muista kiristysote! Kiristä toisella kädellä ihoa, jotta saat napakan otteen ja vedon.

🍯  Älä mene ihan limakalvoille.

🍯  Varaa aikaa ekaan kertaan. Kun homma on hallussa, brassi menee 20 minuuttiin itse kotona Sugar Buddy -kitillä.

🍯  Brassin jälkeen, anna ihon rauhoittua vähintään 12h - eli vältä hikiurheilua, saunaa ja solariumia ja noudata normaalia sokeroinnin jälkihoitoa.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.