5 + 1 tilaisuutta käyttää sokerointia

5 + 1 tilaisuutta käyttää sokerointia

Sokerointi on todellinen pelastaja kun haluat ihosi tuntuvan sileältä ja haluat voivasi luottaa siihen että sänkeä tai haituvia ei näy missään valossa. HejBuddy listasi 5 + 1 tilaisuutta mihin sokerointi on erinomainen vaihtoehto. Sokerointi kotona on nopea tehdä ja takaa pitkäkestoisen tuloksen eikä sinun tarvitse mennä kauneushoitolaan ja maksaa itseäsi kipeäksi.

 

1. JUHLAILTA.

Juhlailta ja mekko hulmuaa - karvaton iho saa fiiliksen ja korkkarit kattoon! Karvat poistat nopeasti ennen tapahtumaakin, mutta parhaan lopputuloksen saat kun teet sokeroinnin edellisenä iltana ja käytät tarvittaessa rusketusaineen seuraavana päivänä.

 

2. LOMA.

Rantaloma? Tuntuisiko hyvältä poistaa karvat kotona ja tietää että karvanpoistosta ei tarvitse huolehtia ainakaan pariin viikkoon. Bikinirajan hajakarvat saat näppärästi pienellä määrällä sokeria tai pinseteillä. Sugar Buddy kulkee näppärästi myös matkalla mukana hädän iskiessä.

 

3. HÄÄT TAI VALMISTUJAISET.

Ole itsevarma omissa juhlissasi tai juhlavieraana ollessasi. Tiedät että kainaloissa ei näy ikävää sänkeä tai kameroiden salamat eivät heijasta karvojasi.

 

4. SAUNAILTA TAI PICNIC YSTÄVIEN KANSSA.

Tiedät että vieressäsi on useita ystäviäsi - häiritseekö itseäsi pitkät käsi- tai reisikarvat, jotka näkyvät aurinkoisella ilmalla tai saunassa hikoillessa? Sugar Buddy kotisokerointi vie ylimääräisen huolen pois.

 

5. TREFFIT.

Ekat tai tokat treffit - haluat varmasti tuntea olosi itsevarmaksi? Vai oletteko olleet yhdessä jo pitkään ja kaipaatte hieman erilaista treffiaktiviteettia - bye bye häiritsevät karvat!

 

+ 6… TAVALLINEN ARKI.

Karvojenpoisto on useimmille asiakkaillemme arkinen teko ja arjen helpottaja. Sen ei kuulu olla silti päivittäistä ja turhauttavaa. Tee sokeroinnista arjen rutiinisi, ja huomaat kuinka kerta kerran jälkeen karvasi ovat hennompia ja niitä on vähemmän.
Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.