Miten valmistelen ihon sokerointiin?

Miten valmistelen ihon sokerointiin?

Valmistele ihosi parhaimmalla tavalla, parhaimman mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Me kerromme sinulle parhaat vinkkimme onnistumiseen!

Valmistele iho

Sokerointi sopii kaikille ihotyypeille. Ideaalisin sokerointiasiakas on kasvattanut hiukan karvoja, kosteuttanut ja kuorinut ihoa säännöllisesti, jotta estetään karvojen sisäänkasvu.

1. Lopeta sheivaaminen, epilointi tai erilaisten karvanpoistovoiteiden käyttö.
2. Anna karvan kasvaa 3-5mm pituiseksi. Hyvänä nyrkkisääntönä on että mitä pidempi karva, sitä nopeampi sokerointi - kerralla tarttuu enemmän karvoja.
3. Kasvatusvaiheessa kuori ihoa 1-2 kertaa viikossa ja kosteuta aamuin illoin. Integroi kuorinta, kosteutus ja vedenjuonti ihonhoitorutiiniisi. Ihosi rakastaa kosteutusta ulkoa- ja sisältäpäin!
4. Älä kuori tai kosteuta ihoa samana päivänä kun teet sokeroinnin.
5. Tee sokerointi kotona pakkauksen ohjeen mukaisesti.
6. Jatka kuorinta+kosteutus rutiinia normaalisti sokerointien välillä.

Sokerointi kotona tai salongissa

Valmistelun kannalta ei ole väliä sokeroitko kotona vai käytkö palvelussa salongissa. Koska sokerointi on luonnontuote, se toimii samalla periaatteella niin kotona kuin salongissa - kotona tehtynä säästät huomattavan paljon rahaa sekä aikaa, kun sinun ei tarvitse poistua salonkiin.

Useissa salongeissa esimerkiksi kertakustannus kainaloiden sokeroinnilla on 20-30€ riippuen kauneussalongin sijainnista. Yhdellä kotisokerikitillämme (30€) teet noin 15 kertaa kainalosokeroinnin. Saat siis noin 15 kertaa yhden hinnalla. Lisäksi salongissa varataan aikaa 15min rahastuksineen sekä lähimpään salonkiin kulkeminen. Kotona teet tämän kaiken samassa hoitoajassa, ilman liikkumista mihinkään.

Sokeroinnin jälkeen

- Vältä kaikenlaista hikoilua, kuten saunomista, urheilua ja auringonottoa/solariumia. Tämä sen takia, että ihohuokoset ovat auki ja alastomana ilman suojelevia karvoja. Hiki kuljettaa helposti mukanaan bakteereja ja voi tulehduttaa karvatupet. Vaikka mitään vakavaa ei tapahtuisi, niin punoittavat karvatupet ovat ikävän näköiset.

- Vältä tukkivaa kosmetiikkaa. Tähän voidaan lukea meikit, dödöt ja öljypohjaiset voiteet. Syy on sama kuin yllä: ihohuokoset ovat auki, etkä halua tukkia niitä.

- Älä kuori viikkoon. Tämä sen takia, että sokerointi poistaa kuolleen ihosolukon sokeroinnin yhteydessä. Jos olet unohtanut kuorinnan kokonaan ennen sokerointia, sokerointimassa saattaa muuttua harmaaksi sokeroinnin aikana, sillä se kerää kuollutta ihosolukkoa mukaansa. 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.