Mitä kuuluu brasilialaiseen sokerointiin?

Mitä kuuluu brasilialaiseen sokerointiin?

Brasilialaisessa eli brassisokeroinnissa poistetaan kaikki karvat intiimialueelta sekä edestä että takaa ja aina limakalvoilta asti. Teknikkomme kysyy aina, haluatko joitain karvoja jätettävän eli esimerkiksi häpykummulle voidaan jättää kolmio tai kiitorata.

 

INTIIMIALUEEN SOKEROINTIEN EROT 👇🏼

Brasilialaisessa sokeroinnissa edetään bikinilinjan ulkorajalta kohti limakalvoja ja sieltä vielä takapuolelle. Takapuolelta otettaessa asiakas makaa mukavasti kylkimakuulla ja voi itse pitää pakarasta kiinni teknikkoa helpottaakseen - ei tarvitse pelätä siis konttausasentoa!

Syvä bikini sokeroinnissa otetaan myös takaa kaikki, mutta mm. häpykumpu ja sisemmät häpyhuulet jäävät käsittelemättä. Raja muodostuu ns. string-alushousujen mukaan.

Bikini sokeroinnissa sokeroidaan klassisten bikinien rajojen mukaisesti sekä 1-2 sormen leveydeltä rajojen sisäpuolelta. Bikinisokeroinnissa ei oteta takaa, ja asiakkaan asento onkin kokoajan selällään makaava.

 

KAUANKO BRASILIALAINEN SOKEROINTI KESTÄÄ? 

Brassisokeroinnin teko hoitolassa kestää huoltovälistä ja karvojen pituudesta riippuen 10-25min. Mitä selkeämpi huoltoväli sinulla on, ja vältät sheivaamisen ja muun karvanpoiston huoltojen välillä, sitä nopeammin brassista selvitään.

Kotona brassia tehdessäsi menee noin 15-30min - tekniikan tulee olla kunnossa ja kiristysotteiden sekä vetosuuntien oikeita!

 

Psst! Tiesitkö, että joissakin maissa tästä kaikenkattavasta intiimialueen sokeroinnista käytetään nimitystä Hollywood-sokerointi? Euroopassa kuitenkin tunnetumpi on Brasilialainen sokerointi, ja yleensä brassin pyytäessäsi lähtökohtana on "kaikki pois".

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.