Kuinka sokerointi tehdään?

Kuinka sokerointi tehdään?

Kuinka sokeroida kotona tai miten sokerointi tehdään ammattilaisen toimesta? Eroaako lopputulos jotenkin?

Sokeroit sitten kotona tai varasit palvelun ammattilaiselta, sokeroinnin perustekniikka on täysin sama ja se toteutetaan samanlaisilla tuotteilla - vain tuotemerkit ja laadut eroavat. Sokerointi on tekniikkalaji, jonka tekniikkaa opetellaan kosmetologiopintojen lomassa tai erilaisilla kursseilla. Ammattikurssit ovat yhden päivän opintoja mutta me opetamme tekniikan sokerointiin täällä!

Sokeroinnissa tärkeimmät askeleet ovat:

🍯  Tarpeeksi pitkä karva, jotta sokeri voi kiinnittyä karvaan
👉🏼  Lopeta sheivaaminen ajoissa, noin pari viikkoa ennen sokerointia.

🍯  Sokerointi tarvitsee puhtaan ja kuivan ihon
👉🏼  Optimaalisen tarttuvuuden takaamiseksi. Sen lisäksi, että kosteus ja öljyt heikentävät huomattavasti sokerin tarttuvuutta, ne voivat muokata massan koostumusta.Puhdista iho huolellisesti ennen sokerointia, tavallinen öljytön saippua käy hyvin! Hoitoloissa käytetään yleensä alkoholipohjaista ihonpuhdistusainetta.

🍯  Levitys- ja poistosuunnat
👉🏼  Massa levitetään vastakarvaan, jotta se voidaan poistaa luonnolliseen kasvusuuntaan. Jos massa poistetaan vastakarvaan, se todennäköisesti katkaisee karvat ja saadaan aikaiseksi samanlainen lopputulos kuin vahauksessa.

🍯  Käsi- tai spaattelitekniikka
👉🏼  Alkuperäistä käsitekniikkaa käytetään ammattilaisten toimesta, ja voit siirtyä käsitekniikkaan myös kotona kun helpompi spaattelitekniikka on hallussa. Käsitekniikassa käden lämpö siirtyy massaan, ja näin ollen lämmittää myös massaa ja muuttaa sen käsiteltävyyttä.

⚠️  Jos ammattilainen tekee sokeroinnin hoitolassa väärillä levityssuunnilla, huomautathan häntä aiheesta, sillä lopputulos on lyhyempivaikutteinen ⚠️ 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.